YOZGAT / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.Öğrencilerimiz gösterileri ile programa büyük renk kattılar.Büyük beğeni toplayan kutlama programımız yarışmalarla son buldu.Emeği geçen öğrenci ve öğrtmenlerimizi tebrik ediyor bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri Yarınların Çevresini Yarınların Geleceği Çocuklarla Koruyalım konulu Temiz Çevre projesini okul müdürümüz Arif YALÇIN ile paylaştılar.Öğrencilerimizle bir süre sohbet eden okul müdürümüz çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür etti.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrenci ve öğretmenleri 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle İlimiz Şehitliğini ziyaret ettiler.Duygusal anların yaşandığı ziyarette öğrencilerimiz, şehitlerimiz için bol bol dua ettiler.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109.yıldönümü okulumuzda coşku ile kutlandı.18 Mart 1915 azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir.Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, onların emaneti olan bu vatanı korumak için azimle çalışmaya devam ediyoruz.