YOZGAT / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Arif YALÇIN - OKUL MÜDÜRÜ

1968 Yılında Akdağmadeni ilçesi Alicik Köyü´nde doğdu.İlkokulu köyde, orta öğrenimini AYDIN ORTAKLAR ÖĞRETMEN LİSESİ´nde  tamamladıktan sonra, Trakya  Üniversitesi Edirne Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanarak buradan  Temmuz 1989  yılında mezun oldu. Aynı yıl Yozgat Akdağmadeni  İlçesi Belekçehan Kasabası ve Kamberli  Köyü´nde Vekil Öğretmenlik yaptı.1990 yılı´nda Yozgat  Saraykent  İlçesi İzibüyük Köyü İlkokulu´nda Sınıf  Öğretmeni olarak göreve  başladı.Göreve devam ederken 1998 yılında 2+2 Sosyal Bilgiler Alanında Lisans Eğitimini tamamladı.2002 Eylül ayına kadar  burada Müdür YETKİLİ  olarak görev yaptıktan sonra Yozgat Akdağmadeni Mehmet Kaplan  İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni Olarak Çalıştı. 2010-2014  yıllarında Akdağmadeni Öğretmenevi ve ASO´da Kurum Müdürü olarak  görev yaptı.2014-2023 yıllarında Yozgat Merkez Leman Ayan İlkokulu´nda Okul Müdürü  olarak çalıştı. Aynı yıl Zorunlu Yönetici Yer değişikliği nedeniyle 1 Ağustos 2023  tarihinde  Yozgat Merkez Mehmet Akif ERSOY okuluna yeniden Okul  Müdürü olarak atandı.Halen bu görevine devam etmekte olup, Evli ve 4 çoçuk babasıdır.